Oficiální Výsledková listina WCh+MČR Quadriathlon Týn n/Vltavou 2018
30. 6. 2018

Middle Distance Kategorie ELITE M

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaswimT1bikeT2cayakT3run
1. BADAR GergőDuna Aszfalt Tiszakécske VSE#36HUN02:37:53.3200:20:35.3900:00:42.8100:59:05.9100:00:27.9500:41:06.6700:00:16.5200:35:38.05Detail
2. SVOBODA TomášSK Slavia Praha#28CZE02:40:44.49+00:02:51.1700:18:24.6400:00:42.1301:01:18.7900:00:27.2500:43:12.3000:00:19.9200:36:19.44Detail
3. PETERS William#15BEL02:49:08.32+00:11:15.0000:21:30.9200:00:55.4901:04:14.0300:00:36.5400:40:19.3500:00:29.7400:41:02.22Detail
4. TEICHERT StefanQuadrathlon WSC Heidelberg#7DEU02:49:53.35+00:12:00.0300:20:34.6500:00:31.2901:02:34.7300:00:23.9100:42:59.2400:00:19.5000:42:29.99Detail
5. KUNDERER DavidQuadrathlonteam Ulm#19DEU02:52:27.71+00:14:34.3900:22:04.6900:00:47.9101:03:18.6400:00:27.3300:44:35.1900:00:21.6300:40:52.30Detail
6. LŐRINCZ TiborTVSE#35HUN03:03:45.60+00:25:52.2800:22:46.3400:00:59.8401:10:05.0500:00:28.4600:41:18.6900:00:44.9400:47:22.24Detail
7. GRIEM StefanTSV Jahn 1861 Triathlon#6DEU03:04:40.16+00:26:46.8400:21:18.3500:01:27.5801:06:29.1700:00:39.7500:53:47.0900:00:27.0000:40:31.20Detail
8. MOULÍK JiříTJ Tatran Sedlčany#20CZE03:11:29.81+00:33:36.4900:24:38.3500:01:07.2001:14:30.8300:00:23.8800:46:04.7800:00:58.8100:43:45.93Detail
9. ŠVEJDA RomanVSK FTVS Praha#37CZE04:06:57.16+01:29:03.8400:29:33.0300:02:11.4501:21:49.5400:00:55.9601:09:43.9600:00:58.7401:01:26.83Detail
IronTime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz