Oficiální Výsledková listina CTP Pálava Race
14. 8. 2016

TM Kategorie M18

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. MATOUŠEK JiříIndividuální#125CZE04:33:02.2700:26:34.2600:01:34.8902:22:16.6400:01:49.5001:40:46.96Detail
2. HRADIL PavelValachiarun#86CZE04:39:58.37+00:06:56.1000:25:17.0100:01:58.3402:36:31.9900:01:46.5001:34:24.50Detail
3. PAVLOŇ Filip#181CZE05:12:15.28+00:39:13.0100:32:51.3200:02:12.1702:50:52.8400:02:24.4701:43:54.46Detail
4. VESELÝ LukášCSC Český Brod#13CZE05:31:07.36+00:58:05.0900:36:17.6900:02:06.7402:48:26.1900:02:27.3802:01:49.34Detail
5. PROCHÁZKA JanCyklo Třeštice#79CZE05:43:28.93+01:10:26.6600:43:17.2200:04:57.6602:42:54.2600:04:27.2902:07:52.48Detail
6. TRÝZNA DanielLASVIT BIKERS#148CZE06:06:32.19+01:33:29.9200:30:02.3600:04:00.2503:04:16.4800:02:20.6602:25:52.42Detail
IronTime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz