Oficiální Výsledková listina CTP Pálava Race
14. 8. 2016

TM Kategorie M25

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. CZYŻ BartłomiejBikebrothers Team#61POL04:21:09.63Detail
2. ŠIMON JanINFINITYSPORT.CZ / MOUNTAINTIME#95CZE04:29:50.74+00:08:41.1100:24:36.2500:01:25.8502:24:12.7700:01:46.7301:37:49.11Detail
3. SUSKÝ Aleš#174CZE04:30:21.78+00:09:12.1500:24:47.3500:01:45.0002:28:10.5700:01:50.0101:33:48.84Detail
4. VITÁSEK Jan---#58CZE04:50:46.47+00:29:36.84Detail
5. GAJDOŠ JurajHerbatica#105SVK05:02:29.17+00:41:19.5400:28:09.7900:03:45.7802:38:30.3000:02:26.5201:49:36.76Detail
6. TEJKAL Šimon---#111CZE05:05:26.25+00:44:16.6200:36:37.9600:02:17.8602:44:11.0300:02:13.9901:40:05.40Detail
7. KÁRL Jiří---#41CZE05:16:31.37+00:55:21.7400:35:39.5300:03:01.9002:40:30.1200:02:29.3801:54:50.43Detail
8. BARTOŠEK Michal---#83CZE05:18:22.24+00:57:12.6100:40:21.3400:03:23.1702:50:04.5800:02:56.2301:41:36.90Detail
9. ZAHRADNICKÝ MartinValcon Systems Zlín#27CZE05:20:03.98+00:58:54.35Detail
10. RŮT Jiří---#142CZE05:23:49.97+01:02:40.3400:34:13.3900:03:05.1402:49:10.8100:02:21.7901:54:58.82Detail
11. KOLLÁR JanRacing Olešná#112CZE05:59:43.42+01:38:33.7900:34:42.9100:02:29.3003:07:24.1600:02:42.5702:12:24.47Detail
IronTime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz