Oficiální Výsledková listina CTP Pálava Race
14. 8. 2016

TM Kategorie M50

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. DANEL AlexanderTeam Zotheca.cz#143CZE05:09:50.8100:29:21.3500:01:58.7302:39:11.9000:02:45.4401:56:33.38Detail
2. HURNÍK PavelTriatlon Team Opava#114CZE05:12:24.21+00:02:33.4000:31:40.2000:01:30.5702:42:43.4400:02:51.9801:53:38.00Detail
3. ŘEZNÍČEK VladislavSokol Bouzov#110CZE05:17:32.10+00:07:41.2900:31:05.2900:01:46.1702:35:42.3800:02:20.4002:06:37.84Detail
4. ZDRÁHAL JaroslavTTS Osek nad Bečvou#82CZE05:25:31.37+00:15:40.5600:28:50.7400:02:04.5702:41:26.0100:02:33.6802:10:36.35Detail
5. RIEBAUER JiříLokomotiva Břeclav#135CZE05:33:16.66+00:23:25.8500:36:29.0800:03:06.9002:43:50.4800:03:36.6602:06:13.53Detail
6. KOPEČNÝ FrantišekTTS Osek nad Bečvou#99CZE05:41:22.18+00:31:31.3700:37:49.0800:04:11.6302:58:17.2200:03:42.1001:57:22.13Detail
7. ŠŮS JaroslavNOVIS TK Praha#85CZE06:44:48.08+01:34:57.2700:39:25.9800:00:58.3303:05:39.7500:03:39.3102:55:04.69Detail
DNF ŠŤASTA LiborPell´s factory team#126CZEDNF 00:31:52.5000:01:43.0802:41:26.7200:02:45.52Detail
IronTime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz