Neoficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
22. 4. 2017

Půlmaraton Kategorie Z1

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta
1. VAŇKOVÁ SašaKOB Děčín#140CZE01:40:09Detail
2. FEJFAROVÁ MarieHK#57CZE01:45:44+00:05:35Detail
3. VOLFOVÁ Lucie#161CZE01:58:30+00:18:21Detail
4. JONÁKOVÁ AlenaRozběháme Teplice, Stradov#45CZE02:01:57+00:21:48Detail
5. HÁKOVÁ LenkaOstrava#83CZE02:10:27+00:30:18Detail
6. FEJFAROVÁ MarieHK#56CZE02:12:51+00:32:42Detail
6. FEJFAROVÁ MilenaDěčín#56CZE02:12:51+00:32:42Detail
8. KONÍŘOVÁ Andrea#123CZE02:13:37+00:33:28Detail
9. MERTOVÁ Eva#97CZE02:27:33+00:47:24Detail
ŠULCOVÁ TerezaDěčín#159CZE00:00:00Detail
IronTime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz